Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sararmış ekin görmek

Rüyada sararmış ekin görmek

Rüyada sararmış ekin görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada sararmış ekin gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, çocuklarınız veya partnerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ilham veren aktivitelere katılarak yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada sararmış ekin görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada sararmış saç görmek kurtuluşa ereceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sararmış gelinlik görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına işaret eder.

Rüyada sara hastası olduğunu görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işarettir.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, üzüntülerin gideceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada sara krizi görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işarettir.

Rüyada dişi sararmış görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments