Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin yıkamak

Rüyada ekin yıkamak

Rüyada ekin yıkamak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada ekin yıkamak gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ekin yıkamak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasından geçmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yolunun açık olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada ekin yüklemek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin sürmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sararmış ekin görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada ekin koç görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Rüyada ekin doldurmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada ekin harmanı görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments