Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni çıkan ekin görmek

Rüyada yeni çıkan ekin görmek

Rüyada yeni çıkan ekin görmek huzurlu, mutlu olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeni çıkan ekin gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada yeni çıkan ekin görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yaşamının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ekin görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulur.

Rüyada ekin içinde yürümek dargınların barışacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ekin kaynatmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş ekin görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ekinler görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments