Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni daire görmek

Rüyada yeni daire görmek

Rüyada yeni daire görmek sağlığın da bozulacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, kızı olanların da gelin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni daire gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Rüyada yeni daireye taşınmak az maliyetle ticarete atılacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeni daire görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir daire görmek hep yerinde sayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş daireler görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada boş daire görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada devlet dairesinde beklemek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Rüyada boş bir daire görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments