Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş ekin görmek

Rüyada kurumuş ekin görmek

Rüyada kurumuş ekin görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, çok zor günler yaşayacağına, yeni yollara girileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş ekin gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada kurumuş ekin görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada ekin içinde yürümek aksi takdirde çaresiz kalacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Rüyada ekin biçildiğini görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, işveren pozisyonuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekin biçen birini görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada buğday ekini görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada ekin taneleri görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işaret eder.

Rüyada ekin harmanı görmek birçok yeni fikir edinileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada ekin sulamak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments