Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir televizyon almak

Rüyada yeni bir televizyon almak

Rüyada yeni bir televizyon almak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, en büyük acılarının dineceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir televizyon almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Rüyada yeni bir televizyon almak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni televizyon görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek hayatın düzene gireceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapalı televizyon görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, feraha ermeye, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada televizyon kazanmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz televizyon görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon izlemek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada televizyon kırmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments