Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon kazanmak

Rüyada televizyon kazanmak

Rüyada televizyon kazanmak büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada televizyon kazanmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Rüyada televizyon kazanmak helal lokmalar yiyeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon çıkmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada antika televizyon görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon kurmak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek evini ve ailesini unutacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada televizyon kaybetmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini televizyonda görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hedeflerine ulaşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments