Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon kırmak

Rüyada televizyon kırmak

Rüyada televizyon kırmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada televizyon kırmak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada birden fazla televizyon görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon satın almak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eve televizyon almak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon kaybetmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk televizyon görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon izlemek parasal krizler yaşanacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments