Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir saat aldığını görmek

Rüyada yeni bir saat aldığını görmek

Rüyada yeni bir saat aldığını görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada yeni bir saat aldığını gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada yeni bir saat aldığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Rüyada saat hediye aldığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada saat satın aldığını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada saat aldığını görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati aldığını görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saat aldığını görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine yorulur.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments