Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel giysiler almak

Rüyada güzel giysiler almak

Rüyada güzel giysiler almak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, borcunun çok olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, borçlarının kapanacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada güzel giysiler almak gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Rüyada güzel giysiler almak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Rüyada güzel giysi giymek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine giysi vermek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kazancın daha da arttırılacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz giysili adam görmek aile işlerinin başına geçeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kendine giysi almak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada giysi kaybetmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işarettir.

Rüyada kadın giysisi görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinden giysi almak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments