Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ev aldığını görmek

Rüyada yeni bir ev aldığını görmek

Rüyada yeni bir ev aldığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, alim ve bilge insan olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir ev aldığını gördüyseniz:

  • Boş sözlerin peşinden gitmeyin.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada yeni ev aldığını görmek Allah katında yükseleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek psikolojik olarak toparlanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir ev aldığını görmek kazanç kapılarının kapanacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, tartışma yaşayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek huzura erileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments