Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek

Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek

Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, adını işiyle duyuracağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin yeni ev aldığını gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada yeni ev aldığını görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına tabir olunur.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek eşlerin boşanacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yeni bir ev aldığını görmek başarısızlığa düşeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, hayallerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek rahat bir döneme girileceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir şey aldığını görmek yaşamın kolaylaşacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments