Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev aldığını görmek

Rüyada yeni ev aldığını görmek

Rüyada yeni ev aldığını görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni ev aldığını gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda düzelme olabilir.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev aldığını görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir ev aldığını görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, borçların hafifleyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni kıyafetler aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni çorap aldığını görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments