Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını görmek

Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını görmek

Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada sevgiliyle kavga etmek ayrılmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine alamet eder.

Rüyada sevgili tarafından ayrılmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı sevgili görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, gelirinin çoğalacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle barışmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, zorlukların geride kalacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kötü gidişe dur denileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına inanılır.

Rüyada sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments