Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle ayrılmak

Rüyada sevgilisiyle ayrılmak

Rüyada sevgilisiyle ayrılmak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle ayrılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kolay şekilde dile getirebilir veya kolayca halledebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Rüyada sevgiliden zorla ayrılmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle ayrıldığını görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, kazançlı işlere gireceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi başkasıyla görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments