Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden ağlayarak ayrılmak

Rüyada sevgiliden ağlayarak ayrılmak

Rüyada sevgiliden ağlayarak ayrılmak bereketli ve hayırlı olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, maddi zarara gireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliden ağlayarak ayrılmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Rüyada sevgiliden ağlayarak ayrılmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak ayrılmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayarak işten ayrılmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığım sevgiliyi görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, atılım yapacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, ibadete ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin annesini görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments