Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni atlet görmek

Rüyada yeni atlet görmek

Rüyada yeni atlet görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeni atlet gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Rüyada yeni atlet giymek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeni atlet almak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni atlet görmek maddi zararın büyük olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü atletle görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada terli atlet görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada atlet asmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye atlet vermek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada atletli erkek görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments