Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni atlet almak

Rüyada yeni atlet almak

Rüyada yeni atlet almak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yeni atlet almak gördüyseniz:

  • Aciliyet gerektiren durumlar oluşsa dahi, olayları detaylı şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada yeni atlet görmek işlerinin yarım kalacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni atlet giymek istediği herşeye kavuşacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Rüyada yeni atlet almak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yatırımların heba olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada temiz atlet giymek başarılarının devam edeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet eder.

Rüyada kendini atletle görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski atlet görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada ölüye atlet vermek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada temiz atlet görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments