Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini atletle görmek

Rüyada kendini atletle görmek

Rüyada kendini atletle görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini atletle gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği atletle görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek atleti giymek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada ölüyü atletle görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına yorulur.

Rüyada pembe atlet görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün atlet görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yani babasına benzeyeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işarettir.

Rüyada kirli atlet görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli atlet görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments