Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeyle evlenmek

Rüyada yengeyle evlenmek

Rüyada yengeyle evlenmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengeyle evlenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızla ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyor ya da gerekebilir.

Rüyada yengesiyle evlenmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yengeyle evlenmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yengesini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Rüyada yen bir işe girmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına rivayet eder.

Rüyada yengesiyle kavga etmek yakında işlerinin aksayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, ticaretin açılacağına işaret eder.

Rüyada yengesini öpmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada dayı yenge görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca ve yengeyi görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments