Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı yenge görmek

Rüyada dayı yenge görmek

Rüyada dayı yenge görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, talihinin artacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına yorulur.

Rüyada dayı yenge gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada yenge ve dayı görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dayı ve yenge görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada dayı yenge görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeye sarılmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeyle öpüşmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada yenı kıyafet görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amca ve yenge görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada yengesini dövmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments