Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yengesini görmek

Rüyada eşinin yengesini görmek

Rüyada eşinin yengesini görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin yengesini gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Rüyada eşinin yengesini görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Rüyada yengesini dövmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yenmiş tırnak görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, ortak edineceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş yenge görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada ölen yenge görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada yengesinin öldüğünü duymak işlerinin daha da iyi olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yenı kıyafet görmek çok başarılı işlere imza atacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir eşe alamet etmektedir.

Rüyada yengeye bağırmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments