Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengesini öpmek

Rüyada yengesini öpmek

Rüyada yengesini öpmek alım zorluğu yaşamayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yengesini öpmek gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Rüyada yenge öpmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, herkesten ileriye gideceğine işaret eder.

Rüyada yenge elini öpmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yengesini öpmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, güzel günler yaşanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Rüyada abi yenge görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine inanılır.

Rüyada yengeyle kavga etmek isabetli adımlar atacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına tabir olunur.

Rüyada yengesini hamile görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yengesini görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, malının da hiç olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada eski yengeyi görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments