Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yen bir işe girmek

Rüyada yen bir işe girmek

Rüyada yen bir işe girmek geleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, ünleneceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Rüyada yen bir işe girmek gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Rüyada yen bir işe girmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, verdiği emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada yenı bına görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yengesini görmek kazancının da artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yenge dövmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada yengemle kavga etmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yengesinin öldüğünü duymak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, işlerinin düzene gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yenmiş mısır görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeyi dövmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments