Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengesiyle kavga etmek

Rüyada yengesiyle kavga etmek

Rüyada yengesiyle kavga etmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, kızgınlıkların geçeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet eder.

Rüyada yengesiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Rüyada yengeyle kavga etmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yengesiyle kavga etmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalettir.

Rüyada yengemle kavga etmek şerefe ve izzete, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada eşinin yengesini görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına tabir olunur.

Rüyada dayı ve yenge görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeye sarılmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kazancının ilk önce azalacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Rüyada yengesinin öldüğünü görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yengesini dövmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments