Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeyi dövmek

Rüyada yengeyi dövmek

Rüyada yengeyi dövmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, yoksulluğa, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ağzının tadının bozulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada yengeyi dövmek gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada yengesini dövmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yenge dövmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, saygın bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada yengeyi dövmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada yengeye sarılmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işlerinin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yengesini görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada eski yengeyi görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengesini öpmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ölmüş yengesini görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerin düşeceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments