Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenge dövmek

Rüyada yenge dövmek

Rüyada yenge dövmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, şifa edineceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yenge dövmek gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada yengesini dövmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yenge dövmek yeni işler alacağına, duygularının karşılık göreceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada yengeyi dövmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Rüyada yenı bına görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, korkularının sona ereceğine delalettir.

Rüyada yen bir işe girmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına işarettir.

Rüyada yengemin öldüğünü görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeden para almak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Rüyada dayı ve yenge görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sevap işleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments