Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yengeyi görmek

Rüyada eski yengeyi görmek

Rüyada eski yengeyi görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada eski yengeyi gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Rüyada eski yengesini görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine yorulur.

Rüyada eski yenge görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski yengeyi görmek yolunun hep açık olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengesinin doğum yaptığını görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalettir.

Rüyada anne ve yenge görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile yenge görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, sahip olacağı malın faazlalığına delalet etmektedir.

Rüyada yen bir işe girmek gururlu bir hayat süreceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments