Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeye sarılmak

Rüyada yengeye sarılmak

Rüyada yengeye sarılmak kazancının iki kat artacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada yengeye sarılmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Rüyada yengeye sarılmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengeyi hasta görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yengeyi görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengesini dövmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işarettir.

Rüyada yenı araba almak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yen bir işe girmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş yengesini görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, dertlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada yengemin ağladığını görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments