Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve yenge görmek

Rüyada anne ve yenge görmek

Rüyada anne ve yenge görmek huzur dolu günler geçireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve yenge gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

Rüyada anne ve yenge görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayı yenge görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalet eder.

Rüyada yengelerini görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada amca ve yengeyi görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, parasız günler geçireceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Rüyada ölen yenge görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yenmiş tırnak görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işaret eder.

Rüyada yengesiyle evlenmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengemle kavga etmek işini büyüteceğine, şansın yüze güleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments