Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeçten korkmak

Rüyada yengeçten korkmak

Rüyada yengeçten korkmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yengeçten korkmak gördüyseniz:

  • Stratejik bir plan dahilinde uzlaşmacı olmanız zor bir durumun altından kalkmanıza yardım edebilir.

Rüyada yengeçten korkmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına inanılır.

Rüyada deniz yengeci görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına delalettir.

Rüyada akrep ve yengeç görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç akrep görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına alamet eder.

Rüyada yengeç pişirmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeçler görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işarettir.

Rüyada yengeç yakalamak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yengeç görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments