Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrep ve yengeç görmek

Rüyada akrep ve yengeç görmek

Rüyada akrep ve yengeç görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada akrep ve yengeç gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir.

Rüyada yengeç akrep görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulur.

Rüyada akrep ve yengeç görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada deniz ve yengeç görmek kredi çekileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada yengeç toplamak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yaşam refahının düşeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada yengeç tutmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada yengeçten kaçmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yengeçin ısırdığını görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, zorlukların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan yengeç görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments