Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç yakalamak

Rüyada yengeç yakalamak

Rüyada yengeç yakalamak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç yakalamak gördüyseniz:

  • Avantajlı olan sizseniz hiçbirşeyi paylaşmanız gerekmiyor.

Rüyada yengeç yakalamak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde yengeç görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok yoğun çalışacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yengeç görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta yengeç görmek duygularının karşılıklı olacağına, kazancın daha da arttırılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı yengeç görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Rüyada evde yengeç görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Rüyada canlı yengeç görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments