Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yengeç görmek

Rüyada küçük yengeç görmek

Rüyada küçük yengeç görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada küçük yengeç gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik etkiler baskın.

Rüyada küçük yengeç görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yengeç görmek dertlerin son bulacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeç ısırmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, can sıkıcı haberler almaya işarettir.

Rüyada yengeç görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, çok daha iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yengeç görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeç ısırması görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalet eder.

Rüyada yengeçler görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yengeç görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayatının yolunda gideceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments