Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç ve yılan görmek

Rüyada yengeç ve yılan görmek

Rüyada yengeç ve yılan görmek huzursuzlukların sona ereceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengeç ve yılan gördüyseniz:

  • Kafanızdaki değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada yengeç ve yılan görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hayır işleri yapacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine alamet eder.

Rüyada yengeçten korkmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kabuklu yengeç görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, fesada bulaşacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada kocaman yengeç görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yengeç görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yengeç öldürmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde yengeç görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette yengeç görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments