Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç kusmak

Rüyada yengeç kusmak

Rüyada yengeç kusmak dileklerinin kabul olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, yeni duygular tadacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada yengeç kusmak gördüyseniz:

  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada yengeç kusmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç doğurmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kazanç kapılarının açılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada yengeç toplamak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet eder.

Rüyada uçan yengeç görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada yengeç yumurtası görmek güzel günlerle tanışılacağına, bahtının güzelleşeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta yengeç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kafasının sakinleşeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments