Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette yengeç görmek

Rüyada tuvalette yengeç görmek

Rüyada tuvalette yengeç görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, çok başarılı adımlar atacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada tuvalette yengeç gördüyseniz:

  • Aniden orta çıkan çelişkili durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tuvalette yengeç görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengeç burcu görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde yengeç görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada yengeç doğurmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, helal rızık yiyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengeçler görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yengeçten korkmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada yengeçin ısırdığını görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments