Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yengeç görmek

Rüyada beyaz yengeç görmek

Rüyada beyaz yengeç görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kısmetinin açılacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yengeç gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Rüyada beyaz yengeç görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada kabuklu yengeç görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, aç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık ve yengeç görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada suda yengeç görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi yengeç görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yengeç görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengeç ezmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments