Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç sokması görmek

Rüyada yengeç sokması görmek

Rüyada yengeç sokması görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, malının artacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, maddi zararlara uğrayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, her istediğini elde edeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengeç sokması gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada denizde yengeç görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz yengeci görmek günahlarının affedileceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada yengeç kıskacı görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada uçan yengeç görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada yengeç pişirmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengeç çorbası görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments