Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde yengeç görmek

Rüyada evin içinde yengeç görmek

Rüyada evin içinde yengeç görmek bereketinin artacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kişinin başarılarının artacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada evin içinde yengeç gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya iş bağlantılarınızı ilgilendiren konuların netlik kazanabilmesi için elinizden geldiği kadar fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada evin içinde yengeç görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işarettir.

Rüyada denizin içinde yengeç görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, büyük borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde yengeç görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde yengeç görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye yorulmaktadır.

Rüyada yengeç ısırmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengecin ısırması görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada yengeç pişirmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç ve yılan görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments