Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil dağ görmek

Rüyada yemyeşil dağ görmek

Rüyada yemyeşil dağ görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yemyeşil dağ gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Rüyada yemyeşil dağ görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, iyi hissedileceğine yorulur.

Rüyada yemyeşil ot görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil ova görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil köy görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemyeşil bir göl görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada yemyeşil ağaç görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemyeşil su görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments