Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil bahçe görmek

Rüyada yemyeşil bahçe görmek

Rüyada yemyeşil bahçe görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yönetici makamına geleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, tamamlanmadan kalacağına işaret eder.

Rüyada yemyeşil bahçe gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada yemyeşil bir bahçe görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek üzüntülerin daha da artacağına, zor bir dönem geçirileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine inanılır.

Rüyada yemyeşil deniz görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada yemyeşil ot görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yemyeşil bir göl görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemyeşil köy görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada yemyeşil ova görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yemyeşil vadi görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments