Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil bir bahçe görmek

Rüyada yemyeşil bir bahçe görmek

Rüyada yemyeşil bir bahçe görmek birçok iş kapısının açılacağına, birlikteliğe başlayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada yemyeşil bir bahçe gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada yemyeşil bir bahçe görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil köy görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yemyeşil ağaç görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, sorunların aşılacağına, sevdiği birine hediye alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil ot görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil vadi görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil nehir görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulur.

Rüyada yemyeşil su görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments