Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil vadi görmek

Rüyada yemyeşil vadi görmek

Rüyada yemyeşil vadi görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, bir fitne çıkarmaya, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemyeşil vadi gördüyseniz:

  • Evinizi ya da özel yaşamınızı geliştirmek için neler yapmanız gerektiğine odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada yemyeşil vadi görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada vadide yürümek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık vadi görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada derin vadi görmek iş hayatında rahat edileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işarettir.

Rüyada kurtlar vadisi görmek bazı konularda konuşulacağına, bilgilerle donanacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada dere vadi görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil vadi görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, büyük bir işe kavuşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bir vadi görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments