Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemen görmek

Rüyada yemen görmek

Rüyada yemen görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, daha rahat para kazanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemen gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri yüzeysel algılamakta fayda var.

Rüyada tavuklara yem vermek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine inanılır.

Rüyada köpek yemi görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada balığa yem vermek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kedilere yem vermek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyunlara yem vermek bir organizasyona katılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balıklara yem olmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yemi görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalet eder.

Rüyada yem vermek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments