Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuklara yem vermek

Rüyada tavuklara yem vermek

Rüyada tavuklara yem vermek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerin iyiye gideceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuklara yem vermek gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Rüyada tavuk yem vermek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavuğa yem vermek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret eder.

Rüyada tavuklar yem vermek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada tavuklara yem vermek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada tavuk yememek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yemi görmek üzüntü yaşamaya, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kedilere yem vermek kısa sürede başarısının artacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kafasının rahat olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments