Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yem vermek

Rüyada yem vermek

Rüyada yem vermek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, elinin darlık görmeyeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yem vermek gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada kumruya yem vermek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada tavuklara yem vermek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada oltaya yem takmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık yemi görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kuzuya yem vermek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına delalettir.

Rüyada yemek yemeye gitmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet eder.

Rüyada hak yememek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada civcive yem vermek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments