Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemekten tiksinmek

Rüyada yemekten tiksinmek

Rüyada yemekten tiksinmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, işlerinin yaver gideceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada yemekten tiksinmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada yemekten tiksinmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına yorulur.

Rüyada tiksindiğini görmek gergin olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada öpüşürken tiksinmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada kediden tiksinmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böcekten tiksinmek hayırsız olaylar yaşayacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada etten tiksinmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden tiksinmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, anne baba duasının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yediğinden tiksinmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments