Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etten tiksinmek

Rüyada etten tiksinmek

Rüyada etten tiksinmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine inanılır.

Rüyada etten tiksinmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Rüyada etten tiksinmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada böcekten tiksinmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada kediden tiksinmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtadan tiksinmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada yediğinden tiksinmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Rüyada tiksindiğini görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden tiksinmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Rüyada birşeyden tiksinmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments