Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öpüşürken tiksinmek

Rüyada öpüşürken tiksinmek

Rüyada öpüşürken tiksinmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, güzelleşeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işarettir.

Rüyada öpüşürken tiksinmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada birinden tiksinmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliden tiksinmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada tuvaletten tiksinmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada tiksinmek kusmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada fareden tiksinmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yediğinden tiksinmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, sağlığının yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada birşeyden tiksinmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada öpüşürken tiksinmek kalkınacağına ve yükseleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments